Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ο Σύνδεσμος Κρητών Ηρακλείου Αττικής τίμησε τους αγωνιστές του '21 με την παρουσία του στην παρέλαση του Δήμου

O Σύνδεσμος Κρητών Ηρακλείου Αττικής, συμμετείχε για άλλη μία φορά στην παρέλαση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. 



Η Παρέλαση ξεκίνησε με τον εμπνευσμένο λόγο της Χριστίνας Πρέμτζα από το 4ο Λύκειο Ηρακλείου Αττικής δόθηκε η έναρξη της παρέλασης της 25ης Μαρτίου του 2014.

Παρουσία του δημαρχού Ηρακλείου Αττικής Παντελή Βλασσόπουλου του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γιώργου Φαρμάκη, των αντιδημάρχων, των εκπροσώπων του δημοτικού συμβουλίου και εκπροσώπων της εκπαιδευτικής κοινότητας παρέλασαν στην Λεωφόρο Ηρακλείου οι μαθητές των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, παιδικοί σταθμοί, αθλητικές ενώσεις, τα ΚΑΠΗ και οι φορείς του δήμου. Την παρέλαση άνοιξε ο χορευτικός όμιλος Ειρήνη κρατώντας την γαλανόλευκη και ντυμένη με παραδοσιακές στολές της προεδρικής φρουράς ενώ ακολούθησαν μέλη του ομίλου ντυμένα με παραδοσιακές «Σαρακατσάνικες» στολές.
Τελετάρχες της παρέλασης ήταν οι αντιδήμαρχοι Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού Δημήτρης Μπούκης και Περιβάλλλοντος Πασχάλης Γονατάς.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που οι μαθητές του 4ου ΓΕΛ Ηρακλείου Αττικής να τραγουδήσαν τον Εθνικό Ύμνο μπροστά από τον χώρο των επισήμων.
(αναδημοσίευση κειμένου από τη Zonews)

Φωτογραφικό υλικό






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου